Kad iš garažo dingo motoroleris pastebėta šeštadienį ryte. 1971 m. gimęs J.K. pastebėjo, kad ant garažo durų nebėra pakabinamos spynos: užėjęs vyriškis pasigedo motorolerio „Benz hou“, ant kurio galinio sparno buvo pritvirtinta metalinė lentelė užrašu „Nedas“, taip pat šalmo ir dviratininko pažymėjimo.

Padaryta turtinė žala siekia 1300 Lt, turtas nebuvo draustas, o garaže signalizacija neįrengta. Visi daiktai garaže buvo užrakinti penktadienį.

Tuo metu Vilkaviškio rajone Keturvalakių kaime gyvenanti Z.B. šeštadienį ryte pasigedo motorinės vejapojovės „Jonsered P12597“. Žala siekia apie 5500 Lt.

Kupiškio ir Biržų rajonuose vagišiai gvelbė dviračius. 1975 m. gimęs A.P. šeštadienį pranešė, kad iš Kupiškiyje esančio nerakinamo bendro namo rūsio dingo du jam priklausantys dviračiai. Nuostolis gali siekti 500 Lt.

Vienas vaikiškas ir vienas vyriškas dviračiai dingo ir Biržuose iš Vėjo gatvėje esančio sandėliuko. Dviratis nugvelbtas iš ir 1936 m. gimusios O.G., gyvenančios toje pačioje Vėjo gatvėje. Vaikiško ir vyriško dviračių netekties nuostoliai gali siekti 250 Lt, moteriško - 80 Lt.

Vagys pasiautė ir per kai kurių gyventojų kišenes. Į Vilkaviškio ligoninės priėmimo skyrių buvo atvežtas sužalotas vaikinas D.K. Jaunuolis aiškino, kad jį Vilkaviškio mieste sodų bendrijoje, kurios pavadinimo neprisiminė, sumušė grupė nepažįstamų jaunuolių.

Pasak sumuštojo, jį sumušė smūgiuodami rankomis ir kojomis, be to, atėmė piniginę, kurioje buvo 140 Lt.

Minėtasis jaunuolis dėl galvos traumos, išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.