Bendruoju pagalbos telefonu apie 00.40 val. pranešta, kad būtina policijos, medikų ir ugniagesių pagalba, nes netoli pėsčiųjų tilto Laisvės pr., šalia Pasakų parko, apvirto automobilis. Pranešęs žmogus nerimavo, kad po tokios avarijos galėjo automobilyje likti prispaustas žmogus.

Pareigūnams per kelias minutes atvykus į nurodytą vietą paaiškėjo, kad ugniagesių pagalbos neprireiks - automobilyje „Audi“ prispaustų žmonių nebuvo. Ant stogo apvirtęs sumaitotas automobilis gulėjo ant žalios vejos, šalia jo mėtėsi alkoholio buteliai ir skardinės.

Neatmetama, kad greičio būta nemažo, dėl to automobilis ir vertėsi.

Du jauni vyrai buvo skubiai išvežti į ligoninę. Dar dvi merginas medikai išvežė į ligoninę po kelių minučių. Įvykio vietoje buvo patikrinta ar vairuotojas blaivus. Jam nustatytas 0,36 prom. alkoholio.

Įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi 90“ keleiviai: J.  O. (gimusi 1995 m.), kuri išleista iš Vilniaus vaikų universitetinės ligoninės nustačius bendrą kūno sumušimą;  V. K. (gimęs 1986 m.), kuris išleista iš Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės nustačius galvos ir kairės ausies žaizdas; A.  O.  (gimęs 1987 m.), kuris išleistas iš RVUL nustačius galvos sumušimą.