Vagystė iš buvusio reabilitacijos centro „Pušyno kelias“ pastebėta ketvirtadienio, rugpjūčio 25 d., rytą. Į policiją kreipėsi įstaigos inžinierius.

Pavogta medicininė reabilitacijos paslaugų, inžinerijos, santechnikos ir elektros instaliacijos įranga. Nuostolis - apie 20 000 eurų. Įtariama, kad vagys čia galėjo lankytis rugpjūčio 23 - 25 d. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nauienų agentūra BNS praneša, kad reabilitacijos centrą „Pušyno kelias“ tikimasi parduoti dar šiemet, jo vertė siekia 4,2 mln. eurų. Centrą pardavinės jo savininkė – Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė.

Teigiama, kad devyni centro pastatai yra prastos būklės, o lėšų rekonstrukcijai nėra – ji gali kainuoti daugiau nei 10 mln. eurų, o investicijos būtų apsunkintos ir dėl to, kad „Pušyno kelias“ įsikūręs Verkių regioniniame parke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją