Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, 5 val. 30 min. Ukmergės gatvėje pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW priekinių durelių lango stiklą, pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 2 650 eurų.

Apie 6 val. 30 min. Rygos gatvėje, automobilių aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW 530 XD priekinių durelių lango stiklą, pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 1 200 eurų.

Apie 8 val. 16 min. Didlaukio gatvėje, automobilių aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW priekinių durelių lango stiklą, pavogtas vairas su oro pagalve. Nuostolis – apie 2 000 eurų.

Apie 5 val. 55 min. Dūkštų gatvėje, automobilių aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio „Opel Zafira“ durelių lango stiklą, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 325 eurai.

Tuo pačiu metu Dūkštų gatvėje, automobilių aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio „Toyota“ galinio lango stiklą, taip pat pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 755 eurai.

Apie 7 val. 15 min. Karklėnų gatvėje pastebėta, kad iš vilkiko „Iveco“ salono, prasukus durelių spyną, ir iš daiktadėžių išorinėje pusėje pavogta įvairių daiktų. Nuostolis – 1 450 eurų.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)