Pranešimas apie įvykį buvo gautas ketvirtadienį, apie 10.13 val., skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad žmonės buvę autobuse nenukentėjo, jie spėjo pabėgti iš transporto priemonės.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities policijos komisariatui).

Papildyta 12.13 val.

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ susisiekė su DELFI ir pakomentavo įvykusį gaisrą.

„Šiandien, apie 10 val., atstovos Antakalnio transporto žiede metu 115 maršruto autobuso vairuotojas pastebėjo iš autobuso rūkstančius dūmus ir nedelsiant paskambino bendruoju pagalbos telefonu.

Atviros liepsnos nebuvo, autobusas iš karto nugabentas į parką. Autobuse pastebėjus dūmus keleivių nebuvo, vairuotojas nenukentėjo ir toliau tęsia darbą kitu miesto autobusu. Tolimesnės aplinkybės bus tiriamos“, - pranešime rašė įmonės viešųjų ryšių specialistė Lina Nuobarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)