Eismo įvykis užfiksuotas antradienį, apie 0 val. 30 min. Tuo metu sostinėje lijo, todėl gatvių danga buvo šlapia ir slidi.

Nuo Vingio parko važiuojantis automobilis „Volvo“, vos išvažiavęs iš tunelio, ties susikirtimu su Gynėjų gatve, ima suktis ir trenkiasi į atitvarus.

Tuo metu pro šalį pirma juosta važiuojančio automobilio tik per plauką nekliudo nevaldomas „Volvo“. Šio vairuotojas sužalojimų išvengė. Jis išlipa ir imasi apžiūrinėti apgadintą savo mašiną.

Nors jau vėlyvas metas, eismas vienoje judriausių miesto gatvių yra intensyvus. Netrukus atvyksta policijos ekipažas.

Pareigūnai nustatė, kad vairuotojas (gim. 2001 m.) yra blaivus. Jis paaiškino, kad nesuvaldė automobilio dėl slidžios kelio dangos.

Dėl sugadintų atitvarų užpildyta eismo įvykio deklaracija. Galiausiai sudaužytą mašiną išvežė techninės pagalbos sunkvežimis, „Grindos“ darbuotojai nuvalė nuo kelio nuolaužas.

Per pastarąsias dienas tai jau antra avarija ant šio tilto.

Praėjusį penktadienį apie keturioliktą valandą Vilniaus policijai pranešta apie Savanorių prospektu važiuojantį ir pavojingai manevruojantį automobilį „Kia“. Įtartinas automobilis važiavo nuo prekybos centro „Norfa“ miesto centro link.

Pilietiškas vairuotojas sekė paskui „Kia“ ir pranešinėjo policijai, kur šis važiuoja. Pareigūnai stabdė automobilį, bet šis nepakluso. Išvažiavęs iš tunelio Geležinio Vilko g., ant tilto per Nerį, „Kia“ trenkėsi į stovinčio automobilio „Toyota Prius “ galą.

Avarijos kaltininkui nustatytas vidutinis girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją