Gavę B lygio iškvietimą (gali kilti pavojus žmogaus sveikatai ir gyvybei) patruliai, važiavę Ozo gatve, sankryžoje apsisukinėjo (šviesos bei garso signalai buvo įjungti) ir į tarnybinį automobilį VW trenkėsi taksi automobilis „Citroen“ (keleivių jame nebuvo).

Laimei, žmonės nenukentėjo.

Į pagalbą moteriai, prieš kurią mažamečio vaiko akivaizdoje smurtavo vyras ir išvarė ją iš namų, teko siųsti kitą patrulių ekipažą.

Gruodžio mėnesį Vilniuje į eismo įvykius pateko mažiausiai keturi policijos automobiliai.

Gruodžio 16 d. Subačiaus ir Sukilėlių g. sankryžoje susidūrė tarnybinis policijos automobilis „VW Caddy“ ir automobilis „Mazda“, vairuojamas vyro (gimusio 1989 m.). Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Gruodžio 15 d. pareigūnai pateko į avariją, kai vijosi KET pažeidėją (vairuotojas naudojosi telefonu). Pranešimas apie šį susidūrimą buvo gautas 11.06 val. Susidūrė „Škoda“ ir tarnybinis automobilis „Renault“. Avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Gruodžio 14 d. pareigūnai pateko į avariją, kai skubėjo gelbėti merginos gyvybės. Apie 18.30 val. pareigūnai gavo A lygio iškvietimą (pavojus žmogaus gyvybei) ir išskubėjo merginai į pagalbą, tačiau Vydūno ir Tolminkiemio gatvių sankryžoje tarnybinis automobilis susidūrė su „Kia“. Žmonės nenukentėjo.