Kaip informavo policija, apie 22.46 val. buvo gauti keli pranešimai, kad Antakalnio ir Šilo gatvių sankryžoje susidūrė du BMW automobiliai.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad buvo sužalota 19-metė mergina.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybos Situacijų koordinavimo skyrius informavo, jog buvo gautas „eCall“ pranešimas apie eismo įvykį, dėl to į įvykio vietą nuskubėjo gelbėtojai, medikai ir policijos pareigūnai.

Teigiama, kad nelaimės metu prispaustų žmonių nebuvo.

Liudininkai teigia, kad dėl avarijos eismas yra blokuotas.

Papildyta 8.37 val.: Policijos departamentas informuoja, kad automobilis „BMW X5“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Karo policijos pareigūno (gim. 1974 m.), sukdamas į kairę pusę nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio „BMW 1er Reihe“, vairuojamo moters (gim. 2004 m.), ir su juo susidūrė.

Per eismo įvykį sužalota automobilio „BMW 1er Reihe“ vairuotoja ir kartu su ja važiavęs vyras (gim. 2002 m.), kurie, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR ANK 423 str. 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją