Vilniaus apskrities policija informuoja, kad 8 val. 36 min. įmonės „Ecoservice“ sunkvežimis „Scania“, važiuodamas atbulas, partrenkė garbaus amžiaus vyrą.

Nukentėjusysis buvo sąmoningas. Apie nelaimę pranešė vairuotojas. Į įvykio vietą išsiųsti medikai ir policija. Greitosios pagalbos medikai vyrui ( gim. 1938 m.) suteikė pagalbą iš karto. Į ligoninę jo vežti neprireikė.

Pėsčiasis pareiškė, kad pretenzijų vairuotojui neturi.

Papildyta:

„Ecoservice“ technikos ir logistikos direktorius Andrius Keblys informavo, kad šiukšliavežė važiavo įprastu maršrutu, aptarnaudama priklausančius konteinerius.

Įmonės darbuotojas reagavo nedelsdamas, į įvykio vietą iškvietė atsakingas tarnybas. Atvykus policijos pareigūnams, buvo surašytas protokolas, medikai apžiūrėjo nukentėjusįjį, rimtesnių sužalojimų nenustatė.

Vairuotojas buvo blaivus – tą patvirtino policijos pareigūnai, vairuotojų blaivumas prieš pradedant darbą tikrinamas ir įmonėje.

Įmonės atstovai teigia, kad apgailestauja dėl situacijos, atsiprašo nukentėjusio vyro ir jo artimųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją