Apie nusikaltimą pranešta apie 16.50 val. Nurodyta, kad Birželio 23-iosios gatvėje užpulti du žmonės.

Į įvykio vietą skubėjo policija ir medikai.

Vyras buvo ginkluotas peiliu. Po įvykio jis spruko, tačiau pareigūnai 1986 m. gimusį įtariamąjį greit surado ir sulaikė. Nukentėję nuo durtinių žaizdų vyras ir moteris išvežti į ligoninę. Pareigūnų žiniomis, nuo užpuoliko pirmiausia nukentėjo šuo, kuris buvo kartu su įtariamojo sužalota moterimi. Moteris pabandė apginti augintinį, tačiau pati buvo užpulta ir pargriauta ant žemės.

Įvykio aplinkybes ir ar peiliu žmones žalojęs vyras blaivus, aiškinasi policijos pareigūnai. Įtariama, kad sulaikytam vyrui gali turėti sveikatos problemų.

Gausios policijos pajėgos įvykio vietoje. Pirminiais duomenimis, pirma užpulta moteris, kuri yra užpuoliko sesuo. Kaip praneša LNK, įtariamasis į įvykio atvažiavo į kiemą „City Bee“ automobiliu. Sužaloti žmonės, pirminėmis žiniomis, nėra susiję giminystės ryšiais. Užpultą moterį pamatęs atsitiktinis praeivis puolė ją gelbėti, tačiau nukentėjo ir pats.

Įvykio liudininkai norėjo padėti užpultiems žmonėms, tačiau nuo peiliu ginkluoti vyro teko bėgti patiems. Agresyvus vyras, anot liudininkų, nesužalojo daugiau žmonių tik todėl, kad šie spėjo nuo jo užsidaryti laiptinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją