Kaip informavo policija, 6.49 val. buvo gautas pranešimas, jog Vasaros g. 25 metų vyras susižalojo save ir pabėgo iš namų. Moteris teigė, jog jis gali bėgioti prie namų, bijo, kad gali nukraujuoti.

Visai netrukus, apie 7.09 val., buvo informuota, jog Antakalnio g., prie Jungtinės Karalystės ambasados, sėdi visiškai nuogas vyras. Pareigūnams buvo teigiama, kad asmuo yra išsitepęs krauju arba purvu.

Apie 7.19 val. pareigūnams moteris pranešė, kad Antakalnio gatvėje prie jos automobilio priėjo neadekvatus vyras, jis buvo visiškai nuogas. Anot pranešėjos, pilietis buvo sumuštas, visas kruvinas.

Moteris tarnyboms teigė, jog vyrą išvydus išsigando ir išvažiavo.

Vilniaus policija informavo, kad vyras buvo surastas ir išgabentas į gydymo įstaigą.

Paaiškėjo, kad pareigūnai ir medikai vyrą rado Antakalnio gatvėje. Teigiama, jog jis iš namų išėjo būdamas nuogas.

Pagalba vyrams
Adresas Specializuotas pagalbos centras Kontaktai
Gėlių g. 7, 01137 Vilnius VIEŠOJI ĮSTAIGA VYRŲ KRIZIŲ IR INFORMACIJOS CENTRAS El. paštas: vkrizes@gmail.com arba labas@pagalbavyrams.lt Tel. +37067446813
Drobės. g. 27, Kaunas, 45189 Vyrų krizių centras El. p. info@vyrukrizes.lt Tel.: (8 662) 26770
K. Donelaičio g. 33-515, Kaunas (išsikėlė iš A. Juozapavičiaus pr. 77, Kaunas) Kauno apskrities vyrų krizių centras info@vyrukrc.lt 8 636 81621

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją