Apie 14 val. 45 min. Žirnių g., važiuojant nuo žiedinės sankryžos su Savanorių pr. Liepkalnio link, ties nusukimu į parduotuvę „Ikea“, avariją patyrė visureigis „Jeep Grand Cherokee“.

Mašina pakibo ant priešingos krypties eismo juostas skiriančių atitvarų. Prie mašinos buvęs visureigio savininkas tikino, kad automobilį vairavo draugas, bet šis neva kažkur pasišalino. Patikrinus vyrą alkotesteriu, prietaisas parodė nulius.

Kita avarija įvyko Savanorių prospekte.

13 val. 36 min. važiuojant Kauno link, už EMSI degalinės, į griovį nuvažiavo automobilis „Opel“. Į avarijos vietą išsiųsti ugniagesiai, medikai ir policija.

Atvykus skubios pagalbos tarnyboms, nuo kelio nuvažiavusio „Opel“ vairuotoja (gim. 1984 m.) paaiškino, kad dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilio.

Nuvažiavusi nuo kelio mašina atsitrenkė į tvorą, saugančią magistralę nuo nuo gyvūnų. Per avariją apgadinti tvora ir automobilis. Iškviesti kelių priežiūros darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)