Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad minėtasis „Volvo“ yra įmonės „Ekonovus“ šiukšliavežė, o susižalojęs asmuo – juodaodis įmonės darbininkas, nukritęs nuo mašinos galo, kur važiavo stovėdamas.

Pirminiais duomenimis, jis patyrė nugaros ir kojos traumą, greitoji pagalba jį išvežė į ligoninę.

Papildyta 18.40 val.

Kaip komentavo atliekų tvarkymo bendrovės „Ekonovus“ Vilniaus padalinio vadovas Mantas Baltrušaitis, darbuotojas patikino, kad jaučiasi gerai.

„Vos tik sužinoję apie nutikusį incidentą, užmezgėme ir palaikome ryšį su minėtu darbuotoju, kad, esant poreikiui, galėtume jam suteikti reikiamą pagalbą. Minėtas darbuotojas patikino, jog jaučiasi gerai ir didesnių sužalojimų nepatyrė. Jis paaiškino, jog nukrito ant žemės nuslydus kojai nuo pakopos – specialaus laiptelio, skirto stovėti galinėje transporto priemonės dalyje.

Noriu pažymėti, jog žmogui stovint ant minėtos pakopos, automobilyje automatiškai įsijungia specialios saugumo funkcijos, o transporto priemonės greitis apribojamas iki 20 km/val. Visa mūsų naudojama įranga yra sertifikuota bei techniškai tvarkinga – turime tą įrodančius dokumentus. Savo ruožtu visi mūsų darbuotojai taip pat yra supažindinti su saugumo reikalavimais ir jų laikosi“, – atsiųstame komentare patikslino M. Baltrušaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)