Nurodytoj įvykio vietoje, stotelėje, netoli Žaliųjų ežerų, pareigūnai ir medikai rado tris peiliais sužalotus apie 30-ties metų žmones.

Pirminiais duomenimis, apie 23.40 val. prie šalia stotelės stovėjusio BMW automobilio priėjo keli ukrainiečiai. Vienas užsieniečių įsėdo į automobilį ir liepė jį vežti. Užvirė konfliktas, kurio metu ukrainiečiai išsitraukė peilius.

Įvykio metu tris sužalotus asmenis medikai skubiai išvežė į ligoninę.

Atvykus policijai užsieniečiai jau buvo išsibėgioję, jų ieškodami policijos pareigūnai sulaikė vieną moterį, kuri bandė slėptis krūmuose. Kiti kruvino konflikto dalyviai dar ieškomi. Atsirado liudininkų, kurie pareigūnams nurodė, į kurią pusę spruko užsieniečiai.

Sulaikyta jauna rusakalbė moteris išvežta į komisariatą.

Pareigūnai tiria tikslias įvykio aplinkybes.

Papildyta

Vilniuje, Žaliųjų Ežerų g., viešojo transporto sustojime, peiliu sužaloti: vyras (gim. 1989 m.), kuris paguldytas į ligoninę, vyras (gim. 1984 m.), kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai, ir vyras (gim. 1990 m.), kuris pristatytas į ligoninę.

Neblaivūs (1,87 prom. ir 0,82 prom.) įtariamieji (gim. 1985 m. ir 1975 m.) uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteismini styrimas pagal LR BK 138 str. 2 d. 8 p. (nesunkus sveikatos sutrikdymas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (502)