„Toyota Prius“ į staiga atsivėrusią smegduobę pateko prie Gerosios Vilties ir Geležinio Vilko gatvių sankryžos, prie Vingio parko.

Vairuotojas Delfi žurnalistui pasakojo, kad prieš jį važiuojantis automobilis pravažiavo, o jis – netikėtai atsidūrė duobėje.

„Jau stabdant, greitis buvo gal 2 km per valandą, vienas ratas pakibo“, – pasakojo vairuotojas. Jam pasirodė, kad įvažiavo į atvirą šulinį, bet išlipęs pamatė, kad šulinio dangtis – kitoje vietoje.

Vairuotojo teigimu, nuo važiuoklės ant asfalto likusios žymės rodo, kad stabdymo kelias buvo apie du cm, taigi mašina vos judėjo. Vis dėl to į įvykio vietą atvykę policininkai vairuotojui teigė, kad jis pats kaltas, nes laiku nesustabdė automobilio.

Mašiną ištraukti padėjo Vilniaus gatves prižiūrinčios įmonės „Grinda“ darbuotojai. Per įvykį apgadintas priekinis automobilio buferis.

Kadangi smegduobė atsivėrė greta „Vilniaus vandenų“ šulinio, vairuotojas ketina kreiptis dėl nuostolių atlyginimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)