Balandžio 10 d. apie 19 val. 15 min. Vilniuje, Ukmergės g., automobilis „VW T-Cross“ kliudė ta pačia kryptimi ir ta pačia eismo juosta važiuojantį motociklą „Honda CBR 900“.

Per eismo įvykį nukentėjo motociklo vairuotojas (gimęs 1997 m.) bei keleivė (gimusi 1997 m.). Abu buvo nuvežti į ligoninę. Suteikus medicinos pagalbą, jie toliau gydosi ambulatoriškai.

Avarijos kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino, bet policija jį surado. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas (1,89 prom.). Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos departamento duomenimis, balandžio 10 d. (trečiadienį) užregistruoti 56 eismo įvykiai. Iš jų 13 įskaitinių eismo įvykių, kuriuose sužeista 17 žmonių, tarp jų – du nepilnamečiai. Viena avarija įvyko dėl neblaivaus vairuotojo kaltės.

Balandžio 10 d., apie 21 val. 20 min., Klaipėdos r., Mazūriškių k., netoli Rasytės g. ir Malviškių g. sankryžos, susidūrus automobiliams, „Audi A4“ vairuotojui (gim. 1990 m.) nustatytas 2,18 prom. girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos policijos areštinę.

Šakių rajone įkliuvo girtutėlis traktorininkas. Apie 14 val. Bliūkiškių kaime traktorių „Belarus 52" vairavusiam vyrui (gim. 1999 m.). nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,07 prom.). Vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją