Kaip informavo policija, apie 23.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Ateities ir Didlaukio gatvių sankryžoje, įvyko didelė avarija, buvo sužalotų asmenų.

Mikroautobusas VW stipriai rėžėsi į „Bolt Drive“ automobilį ir jo galinę dalį visiškai sumaitojo. Kaltininko transporto priemonė smūgio metu taip pat buvo stipriai apgadinta.

Pasirodo, kad avarijos kaltininkas visiškai girtas, į alkoholio matuoklį jis įpūtė net 3,23 prom. Jis vis girtėjo, antru kartu man buvo nustatytas dar didesnis neblaivumas.

Mikroautobusu važiavo ir stipriai apgirtęs keleivis (įpūtė 3,88 prom. girtumą), jis avarijos metu susižalojo veidą. Nukentėjusysis išgabentas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, girtas vairuotojas nebuvo draugiškai nusiteikęs, jis agresyviai elgėsi, buvo sulaikytas ir galimai apgadino policijos tarnybinio automobilio laikino sulaikymo patalpos grotas.

„Bolt“ vairuotojas nenukentėjo.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)