Į avarijos vietą buvo kviečiami policijos pareigūnai, ugniagesiai-gelbėtojai ir medikai - pranešta, kad po eismo įvykio žmogus liko užspaustas automobilyje ir sužalotas.

Pirminiais duomenimis, susidūrus BMW ir „Volkswagen Passat“, vienas automobilis apvirto. Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad sankryžoje „VW Passat“ atsitrenkė į Rygos g. sukusio BMW šoną.

Kaip DELFI sakė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Situacijų koordinavimo skyriaus darbuotojas, atvykę ugniagesiai išpjovė BMW automobilio duris, kad saugiai iškelti žmones iš automobilio.

Pirminės įvykio vietos apžiūros metu policijos pareigūnai nustatė, kad automobilis „BMW 316“, kurį vairavo I. L. (gimusi 1993 m.), sukant į kairę, nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo D. Ž. (gimęs 1976 m.).

Eismo įvykio metu iš viso nukentėjo penkios automobilio „BMW 316“ keleivės D. L. (gimusi 1961 m.) (įvairūs kūno sužalojimai), 2003 ir 2012 m. gimusios mergaitės, G. S. (gimusi 1980 m.) (krūtinkaulio lūžimas) ir J. G. (gimusi 1993 m.) (kojos kaulo lūžimas). Visos keleivės paguldytos į ligoninę. BMW automobiliu važiavusi vairuotoja sužalojimų nepatyrė.