Pirminiais duomenimis, žmonės nesužaloti.

Šiame pastate įsikūręs prekybos centras „Europa“.

Įvykio vietoje dirba gausios ugniagesių pajėgos, iškviesti ESO darbuotojai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad dūmai nuo užsidegusios transformatorinės pateko į automobilių stovėjimo aikštelę bei į šalia esantį pastatą.

Ugniagesiai atliko žvalgybą, žmonės iš uždūmintų patalpų buvo evakuoti.

Papildyta.

Ugniagesiai informavo, kad 15.58 val. gaisras buvo lokalizuotas.

Pirminiais duomenimis, gelbėtojams teko ir iš šalia esančio pastato balkonų gelbėti žmones, kadangi dingus elektrai asmenys negalėjo atidaryti su leidimais praeinamų durų.

Iš viso buvo išvaduota 20 žmonių. Liudininkas teigė, kad galimai 20 aukšto balkone įkalintas vyras visaip bandė atkreipti gelbėtojų dėmesį. Jam tai pavyko tik išmetus šiukšlių dėžę iš balkono.

Įmonė „Mano BŪSTAS“ praneša, kad pasirūpino, jog gyventojai, kuriems dėl gaisro buvo atjungtas elektros tiekimas, jis būtų sugrąžintas.

„Konstitucijos 9 namą, kuriam dėl gaisro PC Europa buvo atjungtas elektros tiekimas, prižiūrinti įmonė „Mano BŪSTAS“ jau atvežė elektros generatorių. Po testavimo darbų bus pasirūpinta, kad namo gyventojams būtų atstatytas vandens ir, dalinai, elektros tiekimas. Įmonė prašo gyventojų šiuo laikotarpiu naudotis tik būtinaisiais elektros prietaisais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)