Atliekamų tyrimų metu buvo sulaikyti du vilniečiai – R. G., gim. 1979 m. ir R. J., gim. 1981 m., kuriems pareikšti įtarimai dėl šių nusikaltimų. Vilniaus apylinkės teismo sprendimu jiems pritaikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Įtariamieji uždaryti į Lukiškių tardymo izoliatorių-kalėjimą.

Atlikę kratas sulaikytų įtariamųjų gyvenamosiose vietose ir jų automobilyje "BMW X5", pareigūnai surado ir paėmė nemažą kiekį juvelyrinių dirbinių, bižuterijos.

Be to, buvo rastos ir paimtos radijo stotys, įvairios įsilaužimo priemonės ir įrankiai, kiti daiktai. Šiuo metu Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnams jau pavyko daugeliu atvejų nustatyti iš kur buvo pavogti kratų metu rasti papuošalai.

Tęsdami darbą, pareigūnai kreipiasi į kitus apvogtus asmenis, prašydami peržiūrėti pateiktus, galbūt vogtus daiktus, o atpažinus - kreiptis į Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyrių telefonais Vilniuje (8 5) 271 6032, (8 5) 271 6779 arba (8 5) 271 6007. Daiktų nuotraukas galima peržiūrėti ir specialiai šių nusikaltimų prevencijai ir išaiškinimui sukurtoje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyrius“.