Vilniaus policija informavo, kad pranešimas apie avariją Liepkalnio gatvėje buvo gautas ketvirtadienį, 15.49 val.

Pirminiais duomenimis, moters vairuojamas visureigis „Land Rover“ nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Įtariama, kad nelaimėlė buvo neprisisegusi saugos diržo, todėl iškrito iš besivartančios transporto priemonės. Taip pat neatmetama, jog versdamasis automobilis nelaimėlę buvo dar ir prispaudęs.

Į įvykio vietą atvykę medikai konstatavo vairuotojos mirtį. Policijos duomenimis, tai 1977 metais gimusi moteris.

Kaip DELFI portalui pasakojo įvykio liudininkai („Opel“ automobilio ekipažas), „Land Rover“ vairuotoja juos bandė aplenkti kurį laiką. Apie 2 km moteris važiavo iš paskos, laukė akimirkos, kai nebus iš priekio atvažiuojančių mašinų.

Pasak „Opel“ ekipažo, kai galiausiai moteriai pavyko juos aplenkti, ji spėjo grįžti į savo eismo juostą. Bet nelaimėlė nesuvaldė savo transporto priemonės, mašiną ėmė mėtyti. Vyrai pasakojo, kad „Land Rover“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, nulėkė nuo kelio, pervažiavo griovį ir vertėsi kelis kartus.

„Opel“ automobilis, kurį aplenkė visureigis, pasak liudininkų, važiavo apie 90 km/val. greičiu.

Pagal likusias žymes ant žolės galima spėti, kad automobilis vertėsi apie 4-5 kartus.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta

Penktadienį Lietuvos kelių policijos tarnyba informavo, kad vairuotoja, pirminiais duomenimis, iškrito pro automobilio stoglangį ir žuvo. Ji buvo prispausta apvirtusiu automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)