S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje esančio serviso vadovai pranešė, kad spalio 14-15 dienomis, iš autoserviso patalpų pavogta įvairi įranga, fotoaparatas ir kompiuteris.

Apvogtasis autoservisas priklauso broliams. Vienas savininkų, savo pavardės nurodyti nenorėjęs Kasparas, DELFI sakė, kad pavogtos įrangos vertė siekia apie 23 tūkstančius litų. Įranga pirkta išperkamosios nuomos būdu.

36 tūkstančiai litų, kurie pavogti iš patalpų, anot Kasparo, yra jo asmeninės santaupos. Susidomėjęs automobilių sportu jis norėjo paruošti savo automobilį varžyboms.

Per vagystę nukentėjo ir servise automobilį remontui palikęs klientas – po įsilaužimo automobilis rastas lauke. Anot serviso vadovo, vagys pasivažinėjo kliento automobiliu, jį apdaužė ir paliko netoli vagystės vietos.

Nuo vagišių nukentėjęs vyras sakė, kad iš čia dirbančių asmenų nieko negalintis įtarti, nes tai yra šeimos verslas ir dirba tik keli artimi žmonės.

„Iš pradžių atrodė, kad įsilaužė chuliganai, nes dar vienas automobilis buvo apipurkštas dažais. Pradėjus dirbti tyrėjams, paaiškėjo, kad vagystei buvo ruoštasi. Ieškome ir patys kur gali būti pavogta įranga. Jei kas padės ją surasti ir pateiks tikrą informaciją, padės atgauti tai, kas pavogta – atsilyginsime“, – sakė Kasparas.

Galinčius padėti išaiškinti nusikaltimą, prašoma paskambinti telefonu: 8602 20694.