„Norėčiau pasidalinti vaizdo medžiaga, kurią nufilmavo kavinėje įrengtoms vaizdo kameros, - pasakojo nukentėjęs vilnietis. Jis kavinėje lankėsi lapkričio 27 dieną. - Paltą pasikabinau ant kėdės atlošo. Atsisėdau ant tos pačios kėdės. Du asmenys, užėję į kavinę, prisėdo prie gretimo staliuko, tiesiai man už nugaros. Iš mano palto, man ir aplinkiniams nė nematant, ištraukė piniginę, tuomet iš piniginės iškrapštė grynuosius pinigus (suma nemaža) ir piniginę įdėję atgal į palto kišenę pasišalino. Priešais mane sėdėjęs draugas netrukus suprato, kad kažkas įvyko įtartino ir pasiūlė patikrinti, ar visi mano daiktai vietoje“.

DELFI skaitytojas pasakoja, kad pirma patikrino palto kišenes. Piniginė ir kiti daiktai buvo savo vietose.

„Tik žvilgtelėjęs į piniginės vidų savo pinigų neradau. Bandėme vytis vyrukus, tačiau jau buvo per vėlu. „Darbą“ atliko profesionaliai. Jei nebūčiau pasitikrinęs vietoje piniginės turinio, taip ir nebūčiau supratęs, kur pinigai „išėjo“. Matosi, kad vagia tikrai ne pirmą kartą ir jau tik įėję turėjo aiškų tikslą“, - atviravo DELFI skaitytojas ir ragino žmones kavinėse būti itin budriems, kad netaptų vagišių aukomis.

Vyras kreipėsi į policijos pareigūnus, kurie vykdo tyrimą. Tiek nukentėjusiam asmeniui, tiek ilgapirščių ieškantiems pareigūnams būtų naudinga visuomenės pagalba - galbūt kas žinote, kas tiek vagišiai. Gali būti, kad jie apšvarino ne vieną kavinės lankytoją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)