Incidentas Žirmūnų gatvėje įvyko spalio 26 d. Moteris apie siaubingą užpuolimą papasakojo socialiniuose tinkluose.

„Man sustojus pataisyti vaikui striukės, tas žmogus stipriai griebė berniuką už rankos, tada mes bandėm pabėgti, bet jis toliau mus vijosi. Esu dėkinga savo vyrui, kuris, iš toli pamatęs mane bėgančią su vaiku ant rankų, išbalusią ir paklaikusiomis akimis, apgynė taip, kaip turėtų savo šeimą ginti kiekvienas vyras.“

Moteris Delfi.lt pasakojo, kad jos vyras įspėjo užpuoliką, bet šis – nekreipė dėmesio. Tuomet persekiotojas net dusyk buvo pagriautas ant žemės, bet vis atsikeldavo ir vėl artindavosi. Galiausiai šeimai su ketverių metų vaiku teko bėgti namo.

Kitą dieną moteris vėl sutiko užpuoliką, stovintį ir rūkantį įsivaizduojamą cigaretę Šeimyniškių g., prie vaikų žaidimo aikštelės. Vilnietė jį nufotografavo, pranešė policijai, o įtariamojo nuotrauka buvo paskelbta feisbuke.

„Dalinuosi, kad kuo daugiau mamų ir tėčių pamatytų šį žmogų. Nežinau, ar jis serga, nežinau, ar jis vartoja, (...) bet tai, ką jis padarė, nėra pateisinama, tai – faktas“, - įsitikinusi užpulto vaiko mama.

Feisbuko skaitytojai greitai atpažino užpuoliką ir net nurodė jo vardą, pavardę bei gyvenamąją vietą. Paaiškėjo, kad vyras nuolat sukinėjasi Žirmūnų žiedo apylinkėse. Atsirado ir daugiau moterų, kurios skundėsi, kad prie jų kabinėjosi tas pats vyras. Visa informacija perduota policijai.

„Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai, džiaugiuosi, kad niekas nenukentėjo, tačiau itin skaudu, kad psichologinę traumą gydysimės dar ilgai“, - sako vaiko užpuolimą išgyvenusi mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)