Policiją ir medikus apie 10 ryto į Vilniaus rajone Riešės seniūnijoje esantį Pašilių miestelį iškvietę žmonės neslepia, kad tikėjo, kad tik pamatę sukniubusį vyrą tikėjosi, kad jis dar gali būti gyvas.

Moteris Delfi pasakojo, kad jie išsiruošė vykti į parduotuvę, tačiau lauke sutiko kaimynę su kuria pasilabinę išgirdo, kad ji pastebėjo ant keliuko esantį žmogų.

„Mano vyras nuėjo patikrinti. Aš likau, nedrįsau. Vyras dar palietė tą žmogų, dar manė, kad gal gyvas, gal teks gaivinti, tačiau palietęs pasakė, kad žmogaus kūnas labai šaltas. Gal tai koks benamis, nežinau, nes jis buvo basas, dėvėjo tik marškinėlius. Dar dabar rankos dreba, juk net jei benamis, vis tiek žmogus, gaila jo. Netoli yra medinė trobelė. Gal ten kažkur ėjo, nežinau“, – pasakojo moteris.

Atvykę medikai konstatavo, kad vyras išties negyvas. Policijos pareigūnų duomenimis, žmogus gali būti apie 60-ties metų amžiaus, tačiau jo asmenybė nėra nustatyta.

Vyrą radę žmonės mano, kad nelaimė įvyko naktį ar paryčiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)