Anot VSAT, trečiadienį po pietų Vilniaus rajono Medininkų kaimo prieigose, kelyje Vilnius–Minskas, Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai pastebėjo vietinės reikšmės keliu įtartinai manevruojantį keturratį motociklą lietuviškais registracijos numeriais.

Vairuotojas nepakluso VSAT pareigūno reikalavimui sustoti, nekreipė dėmesio nei į įjungtus tarnybinio automobilio švyturėlius, nei į garso signalus. Sprukusį keturratininką teko vytis kelis kilometrus. Supratęs, kad pabėgti nepavyks, vairuotojas sustojo Kalesninkų kaimo prieigose. Miško masyve, šalia kelio, Padvarionių užkardos pasieniečiai bėglį pasivijo ir sulaikė. Vyras prisipažino, kad nestojo, yra neblaivus.

Nepatikėti juo buvo neįmanoma: motociklininkas kalbėjo nerišliai, svirduliavo, akys buvo paraudusios, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Pasieniečių iškviesti policininkai šiam 32-ejų Vilniaus rajono gyventojui nustatė sunkų (2,51 promilės) girtumą.

Neblaivų vairuotoją ir transporto priemonę VSAT pareigūnai perdavė policininkams, kurie toliau ir tirs šį įvykį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją