Spalio 12 d., apie 15 val., Vilniaus apskrities policijai pranešta, kad Vilniaus r., Pagiriuose, Durpių g., vyras prekybos centro „Maxima“ aikštelėje pagaliu apgadino penkis automobilius.

Mašinoms langus daužantį vandalą sulaikė netoliese dirbantys kelininkai. Atvykusius pareigūnus pasitiko minia žmonių. Sulaikyto vyro tapatybės nustatyti nepavyko. Jis elgėsi neadekvačiai, kalbėjo nerišliai, buvo agresyvus.

Pareigūnams pavyko tik patikrinti vyro girtumą. Alkoholio matuoklis parodė 0 promilių. Įtarus, kad žmogui sutriko psichika, iškviesti medikai. Jie apžiūrėjo vyrą ir nutarė vežti į ligoninę.

Apžiūrėjus aikštelėje stovinčias mašinas, paaiškėjo, kad suniokota net 11 automobilių: „Chevrolet“, „Volvo XC60“, „Toyota Corolla“, BMW X3, „Audi“, „Mercedes-Benz E270“, „Opel Astra“, BMW 530, „Cupra VZ“, „VW Crafter“ ir „Opel Antara“.

Nuostoliai dar tikslinami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją