Vilniaus r. Pagirių gimnazijos filialo darbuotoja informavo skubiosios pagalbos tarnybas, kad mokyklos pirmame aukšte visose patalpose nuo ketvirtadienio jaučiamas cheminių medžiagų kvapas. Mokiniai buvo išleisti namo.

Iškviesta dujų avarinė tarnyba nuotėkio nenustatė. Neišnykus kvapui, iškviesti ugniagesių cheminių incidentų likvidavimo specialistai. Ugniagesių prietaisai nuodingų medžiagų neaptiko.

Šalia mokyklos pastato Pramonės g., prie garažų, kuriuose įsikūręs autoservisas, pareigūnai aptiko krūvą mašinų dalių ir tuščių talpyklų. Įtariama, kad nuo atliekų krūvos sklindantį cheminių medžiagų kvapą vėjas galėjo nunešti į mokyklos patalpas.

Į įvykio vietą iškviesti aplinkosaugininkai.

Tapote įvykio liudytojais ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti ir siųsti vaizdo medžiagą el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją