„Šis klausimas sprendžiamas, artimiausiu metu bus priimtas sprendimas“, – Eltai pirmadienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

Rusiją ambasadą įprastai kasdien saugo Vilniaus apskrities policijos Reagavimo valdybos Stacionarių objektų apsaugos skyriaus pareigūnai. Ambasados prieigos yra filmuojamos, tikimasi, kad filmuota medžiaga padės nustatyti įtariamuosius.

„Nusikaltimo motyvai kol kas nežinomi“, – Eltai sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Dėl įvykusių policija atlieka ikiteisminius tyrimus dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu. Įtariamieji kol kas nenustatyti, tyrimą perėmė Kriminalinės policijos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba, ji tiria ypač sunkius, rezonansinius nusikaltimus.

ELTA primena, kad sekmadienio naktį, apie 2 val. 15 min., Vilniuje, Ukrainos Didvyrių gatvėje, nenustatytas asmuo į Rusijos ambasados pastatą metė butelį su degiu skysčiu ir apgadino pastato sieną.

Toks pats incidentas pasikartojo ir pirmadienio naktį. Apie 2 val. 46 min. Vilniuje, Ukrainos Didvyrių gatvėje, nenustatytas asmuo į Rusijos ambasados pastatą metė butelį su degiu skysčiu ir apgadino pastato sieną.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją