Sostinės kriminalistai pastebėjo, kad nuo metų pradžios padaugėjo įsilaužimų. Labiausiai nukentėjo naujų statomų namų savininkai. Vilniuje ir Vilniaus rajone dėl to pradėtas ne vienas ikiteisminis tyrimas.

Po liudytojų apklausų, apžiūrėję nusikaltimų vietas ir peržiūrėję stebėjimo kamerų medžiagą, kriminalistai priėjo išvadą, kad tai – vienos grupės darbas. Kovo 20 d. įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Abu niekur nedirba, daug kartų teisti už analogiškus nusikaltimus.

Per kratas įtariamųjų namuose rasta pavogtų daiktų bei įsilaužimo įrankių.

Policijos pareigūnai įtaria, kad sulaikytieji galėjo įvykdyti daugiau panašių nusikaltimų Vilniuje. Nukentėjusieji raginami kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjus tel. +370 700 65377 arba skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Už vagystę gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją