Anot pareigūnų, šių metų spalio 14 d., apie 16 val. 30 min., šešiasdešimt devynerių metų amžiaus moteris išėjo iš sodybos Vilniaus r., Rukainių sen., Ulėnų k., ir turėjo vykti į savo gyvenamąją vietą Verkių g., Vilniuje, tačiau iki šiol namo negrįžo, jos buvimo vieta nežinoma.

Franciškos Korvel požymiai: apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių plaukų. Išeidama vilkėjo juodą paltą su gaubtu, mūvėjo juodas kelnes, avėjo pusbačius, buvo su pilka kepure. Su savimi turėjo juodą rankinę bei rožines spalvos maišelį su daiktais. Mobiliojo ryšio telefono moteris su savimi neturėjo, galimai turėjo pensininko pažymėjimą.

Sostinės policija prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius šią moterį ar žinančius jos buvimo vietą, apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Zenoną Drozd, tel. (8 5) 271 7626, el. p. zenon.drozd@policija .lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją