Reide dalyvavo Policijos departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos ir Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai. Į pagalbą buvo pasitelkti policijos kinologai su tarnybiniais šunimis, kurie tikrino, ar vairuotojai transporto priemonėse neturi narkotinių ar kitokių draudžiamų medžiagų.

Reido metu ypatingas dėmesys buvo skiriamas į šiurkščius kelių eismo taisyklių ir viešosios tvarkos pažeidimus, akcizinių prekių gabenimą. 17 val. darbą pradėję pareigūnai iš viso nuvažiavo beveik 500 km, patikrino virš 250 transporto priemonių ir asmenų. Reidas baigtas šiandien 4 val. ryto.

Netikėto reido metu nustatyti 7 grubūs kelių eismo taisyklių pažeidimai. Sulaikyti 3 neblaivūs vairuotojai, kuriems nustaytas lengvas girtumo laipsnis, 2 vairuotojai, neturintys teisės vairuoti tansporto priemonės, 2 vairuotojai be kitų reikalingų dokumentų. Vienas asmuo pristatytas į Vilniaus aps. VPK Šalčininkų r. policijos komisariatą, kadangi su savimi turėjo teleskopinę lazdą, galimai pritaikytą žmonių žalojimui.

Policijos departamento vadovybė nuolat gauna informacijos ir analizuoja padėtį įvairiuose šalies rajonuose ir esant reikalui, juose organizuojamos specialios tikslinės policijos priemonės. Analogišką praktiką planuojama taikyti ir ateityje, pažymima departamento pranešime.