Vasario 20 d. apie 12 val. Vilniuje, Šeškinės g. 63-io namo kieme, A. R., vairuodama pilkos spalvos automobilį „Audi A4“, važiuodama atbula, galbūt kliudė pėsčiąjį K. R., gim. 1929 m., kuriam RVU ligoninėje nustatyti šonkaulių lūžiai.

Birželio 8 d. apie 09.43 val. Vilniuje, Kareivių ir Verkių g. sankryžoje, nenustatytas sidabrinės spalvos automobilis, važiuodamas Kareivių gatve iš Žirmūnų gatvės pusės, sukdamas sankryžoje į kairę, neužleido kelio priešpriešiais tiesiai važiavusiam mopedui „Honda FES 125“, privertė mopedo vairuotoją staigiai stabdyti.

Mopedas apvirto, jo vairuotojui RVU ligoninėje nustatyti kairiojo raktikaulio ir kairės kojos lūžiai. Automobilis, pasukęs į kairę, į Verkių gatvę, išvažiavo iš įvykio vietos.

Eismo įvykius mačiusius ar galinčius suteikti informacijos apie šių įvykių aplinkybes prašome kreiptis į Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją A. Zacharevič, tel. (8 5) 271 9560 arba skyriaus viršininką A. Bacevičių, tel. (8 5) 271 9442.