Apie avariją pareigūnai pranešimą gavo ketvirtadienį 18.16 val.

Pranešta, kad į stovėjusį „Audi“ automobilį įvažiavo nemažu greičiu lėkęs „Nissan“. Po smūgio abu automobiliai nuėkė nuo kelio ir buvo kaip reikiant apgadinti.

Apie avariją pranešusi „Audi“ vairuotoja nurodė, kad „Nissan“ vairuotojas gali būti neblaivus.

Į eismo įvykio vietą Eišiškių plente atvykę pareigūnai patvirtino moters įtarimus. Neblaivus (2,58 prom.) vyras (gimęs 1984 m.) vairavo automobilį „Nissan“ dar bandė išsisukinėti, esą alkoholį vartojo tik po eismo įvykio. Tačiau promilių parodymai jo pasakojimą pakeitė ir žmogus prisipažino, kad girtavo dar iki avarijos.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. ( Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)