Vilniaus apskrities policija praneša, kad vairuotojas policininkams nepateikė jokių asmens dokumentų.

Vyras tikino namuose palikęs vairuotojo pažymėjimą ir jokių kitų asmens dokumentų su savimi neturįs. Jis aiškino, kad ilgą laiką gyvena mūsų šalyje, jokių socialinių ryšių, darbinių santykių ar ekonominės naudos tiesiogiai negauna, soc. garantijų neturi, gyvena sodo namelyje, rašo fantastines knygas.

Vairuotojui teko kartu su kelių policijos pareigūnais važiuoti namo ir pateikti prašomus dokumentus. Nustatyta, kad jam išduotos vizos buvimo Lietuvoje laikas baigėsi prieš kelerius metus – 2020 m. birželio 26-ąją.

Lietuvoje rašytojas neteisėtai prabuvo 1372 dienas. 47-erių vyras aiškino, kad neskubėjo susitvarkyti reikiamų dokumentų, nes nebuvo poreikio. Jis pripažino jau turėjęs problemų dėl gyvenimo Lietuvos Respublikos teritorijoje.

Dėl migracijos ir teisės būti mūsų šalies teritorijoje užsienietis sulaikytas ir pristatytas į Valstybės sienos apsaugos tarnybos Vilniaus pasienio rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)