Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Apie gaisrus pranešta ir iš kitų regionų.

Alytaus BPC pranešė, kad 23 val. 44 min. gautas pranešimas, kad Alytaus r., Miroslavo sen., Talokių k., dega namas. Į įvykio vietą išsiųstos Alytaus APGV 1 ir 2 komandos ir Miroslavo UK autocisternos.

Klaipėdos BPC pranešė, kad 23.43 val. pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, prie Statybininkų pr. 41, dega statybinis vagonėlis. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos AVPK.

21.21 val. gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos r., Darbėnų sen., Vaineikių k., dega vieno aukšto medinis gyvenamasis namas. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos AVPK.

Alytaus BPC pranešė, kad 21 val. 39 min. gautas pranešimas, jog Kazlų Rūdos Valančiaus g. dega namas. Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės APGV 2 komandos, Kazlų Rūdos komandos ir Bagotosios UK autocisternos.

21 val. 33 min. gautas pranešimas, kad Marijampolės m., Simno g., dega gyvenamojo namo kaminas. Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės APGV 1 ir 2 komandų 3 autocisternos.

21 val. 30 min. gautas pranešimas, kad Druskininkų m. Lipliūnų g. 6 dega namo kaminas. Į įvykio vietą išsiųstos Druskininkų PGT autocisternos.

18.40 val. gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos raj., Imbarės sen., Leliūnų k. dega ūkinis pastatas. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos AVPK.

DELFI primena, kad speigo sukaustytas savaitgalis tapo išbandymu ugniagesiams. Nuo penktadienio teko gesinti dvigubai daugiau gaisrų nei įprasta - daugiau nei 140.