Naktį Savanorių pr. važiuojant Vilniaus link, automobilis BMW 525 atsitrenkė į atitvarus. Žmonės nenukentėjo, bet automobilis tęsti kelionės negalėjo.

4 val. 45 min. Širvintų r. ties Banišonių k. kelyje A2, avariją patyrė iš Estijos važiuojantis keleivinis autobusas. Važiuojant nuo Panevėžio Vilniaus link, ties nusukimu į Širvintas, autobusas nuslydo nuo kelio ir įstrigo skiriamojoje juostoje. Keleiviai ir vairuotojas nenukentėjo.

7 val. 02 min. Vilniaus r. Pikutiškėse, važiuojant Sudervės g., vyras nesuvaldė „Audi“ ir trenkėsi į kelio ženklą.

7 val. 38 min. kelyje A4 Trakų r. Paluknio sen. Pakrempės k. Ropėjų miške, prie kavinės „26 km“ nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis VW. Į avarijos vietą išsiųstos skubios pagalbos tarnybos. Pirminiais duomenimis, atvykus gelbėtojams automobilyje žmonių nebuvo.

Dar vienas automobilis pirmadienio naktį apvirto Kaune. Apie 2 val.
prie viaduko Marijampolės pl. į stulpą trenkėsi ir griovyje ant stogo apsivertė „Toyota Auris“, viduje buvo vyras. Ugniagesiai jį iškėlė iš automobilio ir perdavė medikams. Policijos duomenimis, vairuotojas buvo girtas (1,57 prom.). Vyras (gim. 1998 m.) nuvežtas į ligoninę.

6 val. AB Lietuvos automobilių kelių direkcija pranešė, kad eismo sąlygas sunkina snygis ir plikledis.

Sudėtingos eismo sąlygos daugelyje šalies rajonų dėl buvusio ar besitęsiančio snygio bei šlapdribos. Utenos, Joniškio, Kretingos, Klaipėdos rajonuose eismo sąlygas sunkina plikledis.

Pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos didžiojoje šalies dalyje provėžotos, padengtos prispausto, pažliugusio arba puraus sniego sluoksniu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos didžiojoje šalies dalyje provėžotos, daug kur padengtos prispausto, pažliugusio arba puraus sniego sluoksniu, kuris siekia iki 10 cm., slidžios.

Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Didžiojoje šalies dalyje snygis, Vievio rajone lijundra, Klaipėdos, Kretingos, Vilkaviškio rajonuose šlapdriba. Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Užfiksavote įvykį ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)