Marijampolės apskrities policija praneša, kad apie 14 val. 20 min. Vilkaviškyje, Gedimino g., daugiabučio namo kieme, automobilis „Audi A8“ įvažiavo į pusnį ir įklimpo. Pareigūnai nustatė, kad automobilį vairavo teisės vairuoti neturintis vyras (gim. 1998 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,78 prom.

Po 20 min. prie tos pačios mašinos vairo įkliuvo kitas vyras (gim. 2001 m.). Paaiškėjo, kad jis taip pat neturi teisės vairuoti. Antrasis vairuotojas įpūtė dar daugiau – net 2,34 prom.

Galiausiai automobilis buvo ištrauktas iš pusnies ir nugabentas į aikštelę, kur saugomos policijos sulaikytos mašinos.

Panašus atvejis užfiksuotas ir Klaipėdos r.

Apie 13.30 val. gautas pranešimas, kad Šimkų k. užklimpo automobilis „Toyota Avensis“, jo vairuotojas gali būti neblaivus.

Įvykio vietoje šalia automobilio buvusiam ir galimai jį vairavusiam vyrui (gim. 1970 m.) nustatytas sunkus girtumas (2,66 prom.). Taip pat nustatyta, kad vyras neturi teisės vairuoti. Jam įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Naktį apie 3 val. Telšių r., kelyje Šiauliai–Palanga, pastebėtas į griovį įvažiavęs automobilis „Opel Astra“. Jį vairavęs vyras (gim. 1990 m.) įpūtė beveik 2,5 prom.

Apie 15 val. Druskininkuose, Vytauto g., vyras (gim. 1969 m.) vairuodamas automobilį „Volvo V50“, nuvažiavo nuo kelio ir apgadino kelio ženklą. Vairuotojas įpūtė beveik 2 prom.

Visais atvejais policija pradėjo ikiteisminius tyrimus. Vairuotojams gresia baudžiamoji atsakomybė, o automobiliai gali būti konfiskuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)