Rugsėjo 15 d. apie 21 val. 50 min. Vilkaviškio r. sav., Slabadų k., Tilto g., automobilį „Saab“ vairuojanti moteris (gim. 1996 m.) atsitrenkė į automobilį „Audi“.

Paaiškėjo, kad avariją sukėlusi vairuotoja neturi teisės vairuoti šią transporto priemonę. Be to moteris buvo neblaivi, jai nustatytas vidutinis girtumas (1,58 prom.).

Nuo jos nukentėjęs „Audi“ vairuotojas (gim. 2001 m.) buvo dar girtesnis, jis įpūtė 1,84 prom. Pasirodo vyras taip pat neturi teisės vairuoti.

Tą pačią dieną apie 22 val. 44 min. Šakių r. sav., Užpjaunių k., Beržų g., automobilis „VW Passat“ atsitrenkė į bendro naudojimo pašto dėžutę ir ją apgadino.

Prie vairo sėdinti vyras (gim. 2001 m.) irgi neturi teisės vairuoti. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,62 prom.

Automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę. Visais atvejais policija pradėjo ikiteisminius tyrimus. Vairuotojams gresia didelės baudos, teistumas ir mašinų konfiskavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją