Anot policijos, sausio 15 d. apie 18 val. Vilkaviškio r., Senkiškių k., kelio Marijampolė–Vilkaviškis 9-ame km dėl slidaus kelio susidūrė automobiliai „Audi A6“, vairuojamas 1998 m. gimusios moters, „Škoda Roomster“, vairuojamas 1979 m. gimusios moters, 1976 m. gimusio vyro vairuojamas BMW 525 ir greitosios pagalbos automobilis.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Škoda Roomster“ vairuotoja ir greitosios pagalbos automobilio vairuotojas, gimęs 1963 m.

Antradienį ugniagesiai pateikė daugiau informacijos apie avariją.

Buvo susidūrę 3 lengvieji automobiliai, greitosios pagalbos automobilis buvo griovyje. Prispaustų žmonių nebuvo.

Viena vairuotoja išvežta į ligoninę įtarus rankos lūžį. 3 lengvieji automobiliai patraukti nuo važiuojamosios kelio dalies, buksyravimo lynu iš griovio ištrauktas medikų automobilis „Renault“.

GMP automobiliu vežtas ligonis perkeltas į kitą medikų automobilį. Apie 100 m nuo šio eismo įvykio buvo susidūrę taip pat 3 lengvieji automobiliai, bet ten nei sužeistų, nei prispaustų žmonių nebuvo.

Vieną berniuką medikai išvežė į gydymo įstaigą.

Abu nekentėjusieji po medikų apžiūros gydomi ambulatoriškai. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją