"Išpirka būtų labai geras variantas", - vakar žurnalistams verkdama kalbėjo šeštadienio naktį mįslingai dingusio gimnazisto Luko Grikšo motina Daiva Grikšienė. Moteris dirba įmonėje "Amilina".

Dingusio vaikino tėvai yra išsiskyrę. Lukas - jų vienturtis sūnus. Jis gyvena Kniaudiškių gatvėje esančiame daugiabutyje kartu su motina.

Dingusio vaikino tėvas koncerno "Vikonda" generalinis direktorius L.Grikšas vakar sakė, kad šeima kol kas nesvarstė galimybės pasiūlyti piniginį atlygį už vertingą informaciją apie sūnaus dingimo aplinkybes.

18-mečio panevėžiečio gimnazisto L.Grikšo nuotraukos išklijuotos visame mieste. Tačiau laukimo ir sielvarto palaužti dingusiojo tėvai vakar nebuvo sulaukę naujienų apie savo sūnų.

Siaučiant pūgai savaitgalį jaunuolio ieškojo ne tik policijos pareigūnai su tarnybiniais šunimis. Į paieškas įsitraukė ir būrelis Juozo Balčikonio gimnazijos abiturientų, bet jos kol kas bevaisės.

Vaikinas dingo šeštadienį apie 2 valandą nakties grįždamas iš bendraklasių vakarėlio. Kas atsitiko po to, kai draugai išlaipino Luką degalinėje, niekas nežino. "Atliekamas ikiteisminis tyrimas. Tikrinamos kelios dingimo versijos", - vakar lakoniškai "Lietuvos rytui" sakė Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos poskyrio vadovas Mindaugas Jakšys.