Lapkričio 7 d. 6 val. 30 min. Šiaulių r. sav., Geruogių k., vienkiemyje, kuris priklauso S. B. (gimusiam 1971 m.), rastas nužudytos moters kūnas.

Policijos pareigūnų duomenimis, gyvenamajame name, spintoje po laiptais, rastas R. D. (gimusios 1970 m.) kūnas su daugybinėmis pjautinėmis-durtinėmis žaizdomis kakle, krūtinėje ir ant kojų.

Įtariamasis neblaivus (1,96 prom. alkoholio) Saulius B. (gimęs 1971 m.) uždarytas į areštinę.

Apie tai, kad įvyko žmogžudystė, pirmas sužinojo netoli sugyventinių sodybos radiomėgėjų stotelę įsirengęs vyriškis. Pensininkas sako, kad kaimynas apie 6 val. ryto paskambino ir verksmingu balsu nerišliai prašė pagalbos. Moterį nužudęs vyriškis radiomėgėjui pasakė, kad „netyčias užvertė“' savo draugę. Atsitiktine kaiminyste besidalinačiam vyrui teko rūpintis, kad atvyktų pareigūnai. Paaiškėjo, kad žmogžudys nemelavo.

Po laiptais parodęs moters kūną įtariamasis nesigynė, kad tai jis per šeimyninį kivirčą  nužudė moterį, su kuria gyveno apie 10 metų. Daugiau paaiškinti jis nieko negalėjo.

Šiaulių apylinkės teismas įtariamąjį Saulių B.  leido suimti 3 mėnesiams. Vyriškis  anksčiau 6 kartus teistas, pareigūnai sako, kad tai nebuvo smurtiniai ar sunkūs nusikaltimai.