Alytaus apskrities policija praneša, kad 24 m. vyras sodo nameliuose vogė interneto modemus, sodo ir buities įrankius, maistą bei alkoholinius gėrimus. Taip pat pasisavino mobiliojo ryšio telefoną ir įrengtą vaizdo stebėjimo kamerą.

Jau anksčiau policijos pareigūnams žinomas vyras dėl išmaniosios IT technikos ir įdiegtų naujausių apsaugos technologijų buvo identifikuotas. Sekant karštais pėdsakais bei nukentėjusiųjų pranešimais, ilgapirštis kartu su dalimi pasisavinto laimikio buvo rastas ir sulaikytas viename iš sodo namelių.

Paaiškėjo, kad vyras buvo teistas už tokius pačius nusikaltimus, atliko dalį bausmės ir buvo paleistas lygtinai. Vos išėjęs į laisvę, jis dingo, todėl jau buvo ieškomas.

Sulaikytam įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Policijos pareigūnai rekomenduoja pasirūpinti savo namų apsauga ir esant galimybei, įsidiegti sodo nameliuose ar sodybose modernias vaizdo stebėjimo kameras, signalizaciją ar kitas namų apsaugos sistemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją