Apie įvykį policijai pranešė po šalį važiuojantis vairuotojas. Jis prašė atsiųsti pareigūnus, nes susidūrę automobiliai užėmė tris eismo juostas, ėmė formuotis spūstis.

Taip pat buvo prašoma atsiųsti ugniagesius, nes ant gatvės išsiliejo techninių skysčių.

Atvykus policijai paaiškėjo, kad abu vairuotojai sutaria dėl kaltės ir pildo eismo įvykio deklaraciją. Įvykio vietą sutvarkė „Grindos“ darbuotojai.

Šioje avarijoje žmonės nenukentėjo, bet Lietuvos kelių policija praneša, kad praėjusią parą sužeisti 7 žmonės.

Antradienį 7 val. 30 min. Šiauliuose, Sodo gatvėje, nenustatytas automobilis kliudė į kelią išbėgusį 9-erių metų berniuką.

12 val. Vilniaus rajone, Riešės kaime, autobusas „Setra“, vairuojamas 49 metų vyro, kliudė 8-erių metų berniuką.

Apie 14 val. Jonavoje, J. Ralio gatvėje, maršrutinio autobuso „Iveco“ 65 metų vairuotojas staigiai stabdė, nes automobilis „Citroën C4“ rikiavosi į jo eismo juostą. Tuo metu autobuso salone eidamas atsisėsti, pargriuvo ir nukentėjo 75 metų keleivis.

Apie 16 val. 22 min. Vilniuje, Šiaurės gatvėje, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Toyota Avensis“ kliudė pagrindiniu keliu važiavusį 24 metų moters vairuojamą automobilį „BMW 5ER Reihe“. Sužeista „Toyotos“ 58 metų vairuotoja.

Apie 16 val. 43 min. Vilniuje, Pamėnkalnio gatvėje, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 33 metų vyro, išvažiuodamas iš kiemo, susidūrė su šaligatviu važiavusiu elektriniu dviračiu. Nukentėjo 17 metų dviratininkas.

Apie 17 val. 53 min. Vilniuje, Loretos Asanavičiūtės gatvėje, ties Laisvės prospektu, automobilis „Volvo XC60“, vairuojamas 40 metų moters, kliudė ėjusį 33 metų vyrą, Baltarusijos Respublikos pilietį.

21 val. Zarasų rajone, Midolkų kaime, su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiu briedžiu susidūrė automobilis „Volkswagen Passat“. Nukentėjo 63 metų vairuotojas.

Apie 19 val. 25 min. lyjant Klaipėdos r., Gargžduose, Statybininkų take, nesuvaldęs elektrinio paspirtuko griuvo ir susižalojo girtas (1,78 promilės) 55 metų vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją