„Susilaukėme gana įžūlaus vandalo Linkuvos kvartale. Galimai tas pats asmuo liepos 31 d. vidurnaktį ir pataisius atitvarą jau vidurdienį, rugpjūčio 4 d., 14.38 val., suniokojo Linkuvos bendruomenės turtą. Paskatos neaiškios. Gal žmogus įsivaizduoja, kad turi teisę naudotis privačiu keliu ir taip bando vaidinti kokį nors svieto lygintoją.

Šis vandalizmo atvejis buvo aiškiai planuotas – nuo automobilio „Audi A4 B7“ buvo nuimti valstybiniai registracijos numeriai, nes vandalas žinojo, jog teritorija yra stebima vaizdo kameromis. Veidą dengė akiniais ir kepure, matosi, jog buvo ne vienas – gale sėdėjo daugiau bendraminčių, matyt, kad būtų daugiau drąsos. Nepamiršo ir atsisveikinti necenzūriniais gestais.

Padaryta žala gali siekti 600 Eur. Bus kreiptasi į policiją su surinktais įrodymais.

Gal kartais skaitytojai atpažintų automobilį ar net patį nusikaltėlį. Gal kažkas vaizdo registratoriais užfiksavo šį automobilį su valstybiniais numeriais arba bent judėjimo kryptį? Galimos gatvės rugpjūčio 4 d., 14.30-14.45 val.: Bivylių g., A. Šapokos g., Girios g., Liucijanavos g.“ – penktadienį apie 9 val. prašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pirmąkart užkardas nulaužtas liepos 31-osios naktį.


Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.