Alytaus apskrities policijos duomenimis, avarija įvyko rugpjūčio 7 d. apie 21 val.

Varėnos r., kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės 25 km apvirto automobilis „Mitsubishi Space Vagon“.

Įtariama, kad vairuotoja (gim. 1989 m.) šlapiame kelyje nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė automobilio. Per avariją nukentėjo kartu važiavęs vaikas (gim. 2014 m.). Jis išvežtas į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad pirmadienį, esant šlapiai kelio dangai, įvyko 5 avarijos.

Apie 8 val. lyjant Kaune, Europos prospekte, 56 metų moters vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz C230“ nepraleido per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusios nepilnametės pėsčiosios ir ją kliudė. Sužeista 13 metų mergaitė.

Apie 16 val. lyjant Vilniaus rajone, kelyje Kirtimai–Pagiriai–Baltoji Vokė automobilis „Volvo XC70“, vairuojamas neblaivaus 66 metų vyro (1,55 promilės), įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, kliudė automobilius „Toyota Avensis“ ir „Volkswagen“. Nukentėjo „Toyotos“ 63 metų vairuotoja.

Apie 18 val. lyjant Kaune, Baltijos gatvėje, automobiliui „Audi A4 Avant“, vairuojamam 34 metų vyro, važiuojant antrąja eismo juosta, į kelią įbėgo du pėstieji. Nukentėjo 47 metų vyras, kitas pėsčiasis nenustatytas.

Apie 20 val. lyjant Širvintų rajone, kelyje Musninkai–Liukonėliai, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto automobilis BMW X1. Gali būti, kad vairuotojas mėgino išvengti susidūrimo su stirna. Nukentėjo 23 metų vairuotojas, keleivis nesužeistas. Abu – Indijos piliečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją