Vilniaus apskrities policija praneša, kad sausio 24 d. apie 18 val. 30 min. Vilniaus r., Grigaičių k., viešojo transporto sustojimo stotelėje užpultas šešiolikmetis. Užpuolikai iš paauglio atėmė telefoną „iPhone 13“. Nuostolis – 679 eurai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tą pačią dieną apie 20 val. Vilniuje, M. K. Oginskio g. pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „iPhone 15 Pro Max“. Savininkas nuostolį įvertino 1 639 eurais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Po dviejų valandų Sapiegos g. užpulta 16-metė mergina. Plėšikas pasikėsino atimti „iPhone 14 Pro Max“. Nepilnametę puolė ginti netoliese buvęs 18-metis. Jam užpuolikas papurškė dujų, bet jaunuolis sulaikė plėšiką ir perdavė policijos pareigūnams. Dėl įvykio pradėti net trys ikiteisminiai tyrimai.

Sausio 25 d. apie 0 val. 30 min. Vilniuje į policiją kreipėsi 1966 metais gimęs vyras. Jis pranešė, kad Sodų g. trys plėšikai iš jo pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „iPhone“, asmens tapatybės dokumentą, dvi banko mokėjimo korteles, pinigų. Nuostolis – 921 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Įtariamųjų ieško policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją