Ilgą laiką kruopščiai rinkę, tikrinę ir analizavę duomenis, pareigūnai nustatė, kad narkotikus kaliniams galėjo tiekti Kėdainių gyventojas. Jam padėjo bausmę atliekantys nuteistieji.

Pareigūnai nustatė ir galimas narkotinių medžiagų slaptavietes bei išsiaiškino kvaišalų kelią į įkalinimo įstaigas. Įtariama, kad narkotikų patekimą į Alytaus bei Marijampolės kalėjimus organizavo Alytaus kalėjime laisvės atėmimo bausmę atliekantys nuteistieji kartu su bendrininkais laisvėje.

Kėdainiuose pas įtariamuosius rastas labai didelis narkotinių medžiagų kiekis, taip pat šaunamųjų ginklų ir šaudmenų. Įtarimai pateikti 4 žmonėms, bet įtariamųjų ratas gali plėstis.

Ikiteisminį tyrimą kuruoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją