Tyrimo duomenimis, pernai rugsėjį, šviesiu paros metu, kaltinamasis užpuolė viename Klaipėdos miesto bare buvusį vyrą. Užpuolikas, prisidengęs veidą medicinine kauke bei akiniais nuo saulės, apipurškė vyrą ašarinėmis dujomis ir pasikėsino į jį mačete.

Įtariama, kad tokį klaipėdiečio elgesį lėmė asmeniniai nesutarimai. Per konfliktą nukentėjo dar vienas baro lankytojas, mėginęs išskirti besigrumiančius vyrus. Jam mačete sužalota ranka.

Po incidento užpuolikas iš įvykio vietos pasišalino, bet policijos pareigūnams pavyko operatyviai nustatyti įtariamojo tapatybę ir jį sulaikyti.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Klaipėdos apylinkės prokuroras Kęstutis Veitas. Tyrimą atliko Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai.

Recidyvistu pripažintam užpuolikui pateikti kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją