26 metų Simferopolio gyventojas Sergejus Žmariovas apkaltintas tuo, kad užpuolė savo močiutę ir nužudė ją veidrodžio šuke, rašo „The Daily Mail“ su nuoroda į milicijos viršininkę Olgą Kondrašovą. 60-metė Lidija mirė baisia mirtimi: anūkas sadistas išplėšė jos akis, nupjovė kitas kūno dalis ir valgė jos mėsą, kai auka dar buvo gyva. Apie šokiruojantį nusikaltimą parašė net britų spauda.

Šio žvėriško akto metu pensininkė neprarado sąmonės ir nesėkmingai mėgino išsivaduoti iš sadisto rankų. Tačiau anūko nesugraudino jos pagalbos šauksmas, jis nupjovė jai liežuvį ir jį suvalgė.

Norėdami suimti sužvėrėjusį programuotoją, milicijos pareigūnai leido į butą dujas, ir tik po to įėjo. Viduje jie pamatė baisų vaizdą: išprotėjęs programuotojas stovėjo buto vidury apsirengęs tik trumpikėmis, laikė rankose kryžių ir meldėsi. Jis buvo įsitikinęs, kad vykdo gedulo apeigas prie žvėriškai nužudytos močiutės kūno.

Kaimynai S. Žmariovą apibūdina kaip religinį fanatiką.

Apklausos metu jis prisipažino, kad vykdydamas egzekuciją buvo apkvaitęs nuo hašišo. Tardytojai mano, kad S. Žmariovas norėjo įvykdyti ritualinę žmogžudystę.

Leidinys pažymi, kad po Sergejaus tėvų skyrybų Lidija priglaudė anūką ir augino kaip savo sūnų.

Jei nusikaltėlis bus pripažintas kaltu, jam gresia 20 metų laisvės atėmimas.